7.000. spot dugogodišnjeg člana

  • Roshu
  • 2023-10-02 21:00
  • 3
  • 0

7.000. spot dugogodišnjeg člana

Video je sve i svuda je bio, Senna GTR na javnim putevima, Centodieci na benzinskoj pumpi ili jednostavno parkirana Zonda Cinque. Čak i najgledaniji spot (333.900+ pregleda) na ovom sajtu nosi njegovo ime! DeJong32 , koji fotografiše automobile više od sedam godina i to u toliko različitih zemalja, sada je postavio svoj 7.000. spot ovde na Autogespot. Ovaj Bugatti na Beverli Hilsu bio je savršen kandidat da to izrazi. To je više od razloga za slavlje. Čestitam! Nadajmo se još divnih spotova od tebe.

Potpuno je nebitno koliko je Chirona neko video; ostaje automobil koji je tako savršeno podešen u svakom aspektu da vas preplavi svaki put kada ga vidite. Mnogi ljudi ga verovatno nikada nisu videli, ali ako odete na pravo mesto, prilično je velika verovatnoća da ćete ga videti.

Bugatti je lansirao pravi bestseler sa Chironom pre nekoliko godina. To je hiperautomobil koji je popularniji od mnogih drugih hiperautomobila. Razlog za to nije samo tehnologija, već pre svega dizajn i kvalitet. Mnogi drugi hiperautomobili koji nude dizajn koji oduzima dah nemaju kvalitet. Ne u Bugatiju. Iako je u Bugatti ugrađeno vrlo malo detalja i zamršenosti, korišćeni delovi su uglavnom ručno izrađeni i dizajnirani da budu veoma moderni i bezvremenski. Na primer, unutra ima nekoliko dugmadi i ekrana, što daje veoma rustičan utisak. Auto je praktično savršen. Iako automobil nudi preko 1500 konjskih snaga i ogromnu maksimalnu brzinu od 420 km/h, ovaj hiperautomobil možete lako koristiti kao svakodnevni vozač. Mnogo je ugodniji za vožnju od drugih superautomobila i prilično je lak za upotrebu. Ne treba vam ni truba za cipele da biste ušli i izašli, što je često izazov sa takvim automobilima.

7.000. spot dugogodišnjeg članaKliknite na sliku za još od ovog spota!

Komentari na ovaj članak