Agera R Zijin ima bogatu istoriju

  • Roshu
  • 2024-07-06 19:30
  • 1
  • 0

Agera R Zijin ima bogatu istoriju

Neki hiperautomobili se kupuju i prodaju širom sveta. Legendarni Agera R Zijin je jedan od njih. Primećen je na raznim kontinentima i u mnogim zemljama.

Njegova priča je počela kada je isporučen u Šangaj 2014. godine i ubrzo nakon toga primećen u parking garaži. Naravno, to je bila kompletna kineska specifikacija. Međutim, to je takođe jedan od najlepših Koenigsegga koji je ikada izašao iz fabrike. Bio je ofarban u izuzetno retku nijansu ljubičaste i ukrašen bronzanim prugama.

Nisu prošle dve godine pre nego što se pojavio na sasvim drugom kontinentu. Ovaj put je registrovan u Londonu sa britanskim registarskim tablicama. Ostaje nejasno da li je prodat ili ga je vlasnik jednostavno vozio po Londonu. U svakom slučaju, tamo je viđena nekoliko puta dok nije prodata nemačkom dileru automobila 2019. Tamo je stajala zapuštena godinu-dve bez stalnog vlasnika. Onda je došao jedan Saudijska Arabija i dao lepom Koenigsegu novi život. A sada je primećen u Dubaiju. I tu se zaista dobro uklapa. Samo ime govori da je kineskog porekla. Ostaje nam samo da se nadamo da neće ponovo pasti u zaborav...

Agera R Zijin ima bogatu istorijuKliknite na sliku za još od ovog spota!

Komentari na ovaj članak


Glasaj odmah za spot dana