Bentley Grand Convertible je glavna zvezda u Los Anđelesu

Bentley Grand Convertible je glavna zvezda u Los Anđelesu

Britanski luksuz u novoj formi. To je Bentley Grand Convertible, zvanično predstavljen na sajmu automobila u Los Anđelesu. Ovaj studijski model kombinuje luksuz Mulsannea sa odličnim osećajem vožnje sa spuštenim krovom. Bentley nameće dizajn za budućnost. Ukratko, proizvodnja ovog koncepta će uskoro početi da bi ispunila zahteve kupaca za Bentley kabrioletom.

Grand Convertible ima specijalnu boju nazvanu "Sequin Blue" i fascinantnu srebrnu haubu i okvir vetrobranskog stakla. Drugi odlični detalji su specijalno dizajnirane felne. Grand Convertible proizvodi 537 KS i 1.100 Nm obrtnog momenta zahvaljujuči 6¾ litarskom biturbo V8 motoru koji takođe pokreće i Mulsanne. Unutrašnjost je presvučena sa nekoliko vrsta ručno obrađene kože. Koža na sedištima i vratima je prošivena tako da kreira dijamantsku šaru. Iza zadnjih sedišta nalazi se obloga od daščica lakirana u "Burr Walnut" boju i to je najveća drvena obloga na nekom Bentley modelu ikada.

Bentleys Grand Convertible is een parel in Los AngelesBentleys Grand Convertible is een parel in Los AngelesBentleys Grand Convertible is een parel in Los AngelesBentleys Grand Convertible is een parel in Los Angeles

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu