Da li hiperautomobil koji se rasplamsa internetom odgovara popularnosti?

  • Roshu
  • 2024-07-10 14:21
  • 1
  • 0

Da li hiperautomobil koji se rasplamsa internetom odgovara popularnosti?

Kada je pre nekog vremena predstavljen BYD YangWang U9, video snimci ovog automobila postali su viralni. Predstava koju su proizvođači priredili ovim automobilom bila je ekstremna. Ali da li je ovaj kineski automobil dobar? Evo prvog prototipa.

Kinezi znaju kako da osvoje ljude svojim automobilima. Samo treba da prirede dovoljno spektakularnu predstavu, a automobil je već tema razgovora među entuzijastima. BYD je izabrao neke veoma bizarne efekte emisije. Prvi je bio da automobil može da napravi skok. Da, dobro ste čuli. Auto može da skoči. Molim vas, ne pitajte koja je svrha hiperautomobila da može da skoči - ni mi ne znamo. Kada se uveče vozite do hotela sa pet zvezdica, verovatno neće biti velika prednost ako automobil može da skoči. Druga stvar koju je auto uradio na video snimcima bila je vožnja na samo tri točka. Svi su mislili da je to ludo. Međutim, iznenadili biste se koliko drugih automobila to može učiniti.

Ovde na probnim vožnjama na Nirburgringu, BYD YangWang U9 je, međutim, imao montirana sva četiri točka i nije napravio nijedan skok. Jer ovde se nije radilo o šou efektima, već o ozbiljnom testiranju hiperautomobila koji treba da postigne više od samo nekoliko skokova. Teško je reći kako se automobil ponaša u smislu vožnje. Kritično pitanje će verovatno biti kvalitet. Ako platite skoro dva miliona za kineski hiperautomobil, zaista bi trebalo da povećate svoja očekivanja, jer je cena izuzetno visoka.

Komentari na ovaj članak


Glasaj odmah za spot dana