Dva Bugatti Veyrona su pretvorili Pariz u plavi grad

Dva Bugatti Veyrona su pretvorili Pariz u plavi grad

Akram Junior je legenda u Parizu. Njegov Instagram je prepun fotografija Bugattija, drugih automobila i kućnih ljubimaca. Njegovi pratioci imaju uvid u njegov ekstravagantni život. Akram Oijeh Junior ne mora da brine brine o novcu jer je sin bogatog biznismena iz Saudijske Arabije. Šta on radi kada ima višak slobodnog vremena? Vozi se u svom Bugatti Veyronu 16.4, naravno! Nedavno je primećen na ulicama Pariza u kombu sa još jednim Bugattijem u istoj boji!

Akram voli da vozi svoje Bugattije u centru Pariza kako bi privukao pažnju. Ranije je primećen noću sa svoja dva Bugattija. Ovoga puta su ponovo primećena dva Bugattija jedan pored drugog. Veyron 16.4 GrandSport je u vlasništvu jednog Arapina koji je na odmoru u Parizu. Taj Veyron 16.4 GrandSport je prvi na Autogespot postavio spoter T-RUD.

Akram Oijeh Junior nije samo pasionirani ljubitelj automobila, već i oružja. Spoter Kero je uspeo da primeti kombo od 2002 KS u centru Pariza, ali je takođe imao priliku da fotografiše Kalašnjikov AK-47 koji je bio unutar automobila. Ne znamo zašto je vlasnik poneo ovu pušku sa sobom. Mi znamo da je njegov otac bio diler oružja pa možda to ima veze sa tim!

Parijs kleurt blauw van Bugatti Veyrons

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu

Povezani spotoviPovezane vesti