Evo je BMW Alpina B4 Bi-Turbo!

Evo je BMW Alpina B4 Bi-Turbo!

Za vreme sajma automobila u Frankfurtu, Alpina je testirala modele B4 i B3 na čuvenoj stazi Nordschleife. Oni su testirali automobile u tišini bez prisustva novinara na stazi. Na Alpininu nesreću, mi smo bili tamo i uhvatili smo B4. Automobil je sada zvanično predstavljen. Moramo da kažemo da automobil ima odlične performanse, da je veoma udoban, ali i dalje sportski. Upoznajte B4 Bi-Turbo.    

Trolitarski šesto-cilindrični motor uz pomoć dva turba proizvodi 410 KS i 600 Nm obrtnog momenta. Očekujemo da će M4 imati istu količinu snage, iako i dalje moramo da čekamo sajam automobila u Ženevi da bi ga upoznali. Alpina se ne ističe puno po izgledu, kao što smo na to već navikli. Automobil ima karakteristične 20" Alpina felne. Napred vidimo suptilni, ali lepi spojler na kome piše Alpina. Pozadi na prtljažniku vidimo mali spojler koji kreira veći potisak. B4 je u mogućnosti da dostigne brzinu preko 300 km/h, a ubrzanje do 100 km/h traje svega 4.2 sekunde. U kombinaciji sa potrošnjom manjom od 10 litara na 100 kilometara ovo je savršen automobil!

Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo! Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo!Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo!Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo!Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo! Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo! Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo!Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo!

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu


Povezane vesti