Ferrari FF "Barbie Edition" primećen u Dubaiju

Ferrari FF "Barbie Edition" primećen u Dubaiju

Jedna od najčuvenijih igračaka na svetu je Barbika. Igračka je napravljena 1959. godine da bi ojačala emancipaciju žena. Ipak, Barbika i posebno njena roze boja, je i dalje inspiracija za veliki broj žena. Ne samo za garderobu, čak i inspiracija za automobile. Ferrari FF u roze boji, da nije malo previše?

Superautomobil ne može biti ženstveniji nego u roze boji. Alex Snoeren je proveo svoj odmor u Dubaiju i primetio ekstravagantni Ferrari FF u popularnom hotelu, Burj Al Arab. Vlasnik FF-a se može često naći u hotelu, ali u ovom hotelu privatnost je vrlo bitna, zato vam se često biti zabranjeno da napravite fotografiju. Ovaj FF je zaista ofarban u roze boju i nije u pitanju folija. Možete to videti na fotografiji gde su otvorena vrata. Ne mislimo da na svetu postoji još neki FF u ovoj boji.

U našem serijalu "Sve dugine boje", već ste videli neke posebne verzije FF-a. Ovaj bi se savršeno uklopio u taj članak. Ovaj FF bi takođe stajao savršeno pored Range Rovera od Katie Price i Rolls-Roycea od Petre Ecclestone!

Hvala Alexu Snoerenu na fotografijama

Ferrari FF 'Barbie Edition' gespot in Dubai Ferrari FF 'Barbie Edition' gespot in DubaiFerrari FF 'Barbie Edition' gespot in DubaiFerrari FF 'Barbie Edition' gespot in DubaiFerrari FF 'Barbie Edition' gespot in Dubai

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu

Povezani spotoviPovezane vesti