Evo ga! Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

Evo ga! Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

Oni koji žele da ugrade neki spojler na svom Mercedesu SLS AMG, moraju da posete neke od tjunera kao što su Hamann Motorsport ili FAB Design. Ali od skoro možete dobiti dodatni AMG spojler u svom AMG dileru. Možete se odlučiti za SLS AMG Black Series, a takav primerak je upravo sada prvi put primećen!

Spoter Jeancala je u Barseloni uočio prvu kopiju u izvanrednoj žutoj boji Solar beam. To je ekskluzivna boja koja će biti dostupna samo za Black Series modele. AMG je uradio sve da napravi neverovatno čudovište. Karoserija je šira 20 milimetara napred i 24 milimetara pozadi. Black Series se može voziti na stazi jer dodatni spojler nije tu samo radi ukrasa. Delovi napravljeni od ugljeničnih vlakana prave dodatni aerodinamički potisak, a takođe smanjuju težinu automobila za 70 kilograma. Svi ogromni spojleri ulaze u AMG Aerodynamics paket i oni se ne mogu izbeći na modelu kao što je ovaj.

Inženjeri su uradili dobar posao sa V8 motorom i dogradili ga na 631 KS. Oni su ugradili novu bregastu osovinu, novi usisnik vazduha i poboljšali hlađenje ulja i vode. Oni su takođe postavili novi titanijumski izduvni sistem koji je sada za 17 kg lakši. Ubrzanje do 100 km/h postiže za 3.5 sekundi, a maksimalna brzina je 315 km/h. Ostali tehnički dodaci su: blokada diferencijala, izmenjeni donji postroj i naravno launch control. Uradili su sve što su mogli da naprave u ovom trenutku najbrži AMG.Here it is! The Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu

Povezani spotovi