Honda NSX-R GT je najbolja Honda

Honda NSX-R GT je najbolja Honda

Honda NSX je automobil kojeg ili volite ili vas jednostavno ne interesuje. To ima veze sa izgledom automobila. Azijski stil je nešto što vam se ili sviđa ili ne, a performanse automobila nisu veoma ekstremne. Ipak, ovo je automobil koji je omiljen kod velikog broja ljudi, zahvaljujući odličnom upravljanju i motoru koji je dobar za tjuning. Samo pet komada NSX-a su zaista vrh ponude, NSX-R GT. Ovaj primerak je nedavno primećen prvi put na Autogespotu.
 

Kao i ostali retki sportski automobil, i ovaj je homologovan model. Bilo je potrebno samo pet primeraka da učestvuju na šampionatu, i to je razlog zašto je napravljeno samo pet primeraka. To čini ovaj automobil veoma retkim i teško ga je primetiti. Ako budete imali sreće da vidite jednog, odmah ćete videti da je nešto poseban.

Napred je daleko sportskiji i moderniji nego običan NSX. Otvor za vazduh na krovu automobila je stvarno bizaran, verovatno je najveći kojeg smo ikad videli u svom životu. Pored toga što je veliki, on je veoma funkcionalan. NSX-R GT je lakši od običnog NSX-a, a uz to je i snažniji. Automobil je proširen što poboljšava ponašanje na putu. Ovaj automobil se verovatno vozi veoma dobro. Obični NSX-R je već brz kao i Ferrari 360 Challenge Stradale na stazi Nordschleife. Zamislite koliko će biti brza ova limitirana Honda NSX-R GT!

Honda NSX-R GT is Honda's finest

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu


Povezane vesti