Još jedan Bugatti u Bugatti Citiju

  • Roshu
  • 2024-07-06 21:30
  • 5
  • 0

Još jedan Bugatti u Bugatti Citiju

Kao što smo više puta ranije izveštavali, postoje neki gradovi u kojima se pojavljuje više Bugattija nego drugde. Nije tajna da su među njima Monako i Dubai. Ali da li ste znali da Cirih u Švajcarskoj ima čak više Bugattija od oba ova grada?

Kada sam pre više od godinu dana pisao izveštaj „Cirih – Bugati grad“, već je bilo prilično zapanjujuće koliko je Bugatija bilo u ovom gradu. U Cirihu je primećeno ukupno 28 različitih Bugattija. Sada, godinu dana kasnije, dodato je još nekoliko. Jer preko Insta naloga Zurich liveupload i Autogespot_svitzerland, sportski automobili koji trenutno voze se uvek obeležavaju, a zatim postavljaju. Stoga se pojavio značajan broj dodatnih Bugattija. Od juna 2024. primećeno je čitavih 10 različitih Bugattija. Većina njih su Chiron Supersports ili Pur sportovi koji su nedavno isporučeni. Međutim, među njima je bilo i posetilaca koji su dolazili iz drugih okruga ili čak iz drugih zemalja, baš kao i bernski hiron prikazan ovde na slikama. Nažalost, većini drugih Bugattija nedostaju mesta ovde na Autogespotu i samo delić je postavljen.

Ovaj primerak ovde je prvi put primećen u Cirihu. Posebno je jedinstvena ne samo ekstravagantna konfiguracija već i registarska tablica. Kao što je poznato, Švajcarci koji žele posebnu registarsku tablicu plaćaju priličnu sumu novca. Za većinu se tada otkriva cena izlicitiranih registarskih tablica. Međutim, nisam mogao da nađem ništa o ovome. Ali ni to neće biti jeftino.

Dakle, ono što je posebno na ovom mestu je to što Chiron nije bio parkiran na normalnom parkingu već u lepoj sporednoj ulici. Prelepa večernja atmosfera dodaje završni dodir.

Još jedan Bugatti u Bugatti CitijuKliknite na sliku za još od ovog spota!

Komentari na ovaj članak


Glasaj odmah za spot dana