Najveća porudžbina za Rolls-Royce ikada dolazi iz Makaa

Najveća porudžbina za Rolls-Royce ikada dolazi iz Makaa

Makau je kockarski raj za vrlo bogate ljude. Jedan od najbogatijih ljudi u Makau je Stephen Hung. On je uspeo da izgradi čitavu imperiju, za njega će Rolls-Royce biti dostupan 24 časa dnevno, posebno sada kada je poslao Rolls-Royceu najveću porudžbinu za Phantom ikada.

Gospodin Hung će 2016. godine otvoriti novi hotel Louis XIII u Makauu. Sa apartmanima po ceni do 100.000 evra za noć, ne čudi to što će svi gosti biti prevoženi u Rolls-Roycevima. Prema Hungovim rečima, Makau se razvija u luksuzni kapital sveta. Louis XIII hotel će biti najbolji hotel u Makauu, a to znači da su mu potrebni i najbolji automobili na svetu.

Rolls-Royce će ispoučiti 30 Phantoma EWB iz Bespoke odeljenja. Svi su ofarbani u jedinstvenu crvenu boju sa nekoliko zlatnih detalja. U enterijeru ćete naći kockarske motive sa nekoliko prelepih detalja. Jedan jedinstveni detalj je sat proizvođača Graff Luxury. Kada pogledamo ekstravagantan životni stil gospodina Hunga, njegovi Phantomi idu uz njega i dizajn hotela. On će takođe poručiti i jedan unikatni Phantom za sebe.

Sa ovom ogromnom porudžbinom, gospodin Hung je porazio čuveni Peninsula Hong Kong hotel. Ne samo zbog porudžbine već i po ekstravagantnosti automobila. Hung nam pokazuje da su mladi bogati Kinezi moćni i ekstravagantni. Hung već ima lepu privatnu kolekciju koju čini Mansory Stallone i Lamborghini Aventador LP700-4. On je primećen u Hong Kongu u svom Rolls-Royce Ghostu. Do pre neki dan nismo znali da je on vlasnik.

Grootste order ooit van Rolls-Royce gaat naar Macau Grootste order ooit van Rolls-Royce gaat naar MacauGrootste order ooit van Rolls-Royce gaat naar MacauGrootste order ooit van Rolls-Royce gaat naar MacauGrootste order ooit van Rolls-Royce gaat naar Macau Grootste order ooit van Rolls-Royce gaat naar Macau

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu

Povezani spotoviPovezane vesti