Ne može biti luđe nego u Kini: pogledajte ovaj Aventador LP700-4!

Ne može biti luđe nego u Kini: pogledajte ovaj Aventador LP700-4!

Da li je Lamborghini Aventador LP700-4 dovoljno poseban, sada kada ga je Lamborghini napravio u preko 3000 primeraka? Neko će u to posumnjati. To je razlog zašto su tjuning kompanije danas veoma popularne. Ali ne trebate stvarno da tjunirate vaš automobil. Drečava folija isto dosta privlači pažnju.
 

Ne može biti luđe nego u Kini. Kinezi su isto tako ludi kao Arapi, nastavljaju da ispituju gde je granica. Spoter yangwen088 je primetio ovaj hromirani automobil za vreme jednog događaja u Šenzenu. Aventador izgleda poprilično ekstremno sa svojim sivim komponentama, plavom hromiranom folijom i narandžastom bojom. Kinezi više vole da imaju unikatan automobil. Svi modeli Lamborghinija su primećeni u Kini. Nedavno je primećen DMC SV Aventador, a juče i specijalni Aventador LP700-4. Nadamo se da ćemo na Autogespotu nastaviti da viđamo ovakve specijalne automobile.

Can't be too crazy in China: check out this Aventador LP700-4! Can't be too crazy in China: check out this Aventador LP700-4!Can't be too crazy in China: check out this Aventador LP700-4!Can't be too crazy in China: check out this Aventador LP700-4!Can't be too crazy in China: check out this Aventador LP700-4! Can't be too crazy in China: check out this Aventador LP700-4!

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu

Povezani spotoviPovezane vesti