Nissan GT-R je stigao čak i na Mauricijus

Nissan GT-R je stigao čak i na Mauricijus

Superautomobili se danas voze čak i u najudaljenijim krajevima sveta. Nedavno je Nissan GT-R prvi put stigao na Mauricijus. Ko ne zna, Mauricijus je malo ostrvo veličine Beograda u Indijskom okeanu blizu Madagaskara. Prenosimo vam priču spotera sa Mauricijusa koji je prisustvovao premijernom predstavljanju.

Moje ime je Neelesh Purmanun. Dolazim sa Mauricijusa i imam 20 godina. Razlog zbog čega pišem je taj što je pre dve nedelje na Mauricijusu prvi put predstavljen Nissan GT-R. Verovatno mislite da to nije ništa specijalno, ali ako pogledate na Autogespotu, videćete samo dva spota sa Mauricijusa, od čega je jedan moj. Dolazite do zaključka da su na ostrvu superautomobili prava retkost.

Superautomobili su počeli da se uvoze na ostrvo tek od pre neku godinu i odmah su počeli da privlače moju pažnju. Tek nedavno je otvoren i prvi Porsche salon. GT-R sa prezentacije je u pitanju model za 2013. godinu u sedefasto-beloj boji sa crnom i crvenom kožom unutra. Ovaj automobil ovde nije tako dostupan kao što je Lamborghini u Velikoj Britaniji na primer, već se poručuje specijalno po želji. Imam informaciju da košta oko 300.000 dolara plus osiguranje!

Kao što sam ranije rekao, superautomobili su ovde veoma retki. Kada mi se pružila prilika da fotografišem ovaj automobil, nisam čekao ni sekund, nego sam odmah zgrabio moj DSLR fotoaparat i počeo da ga fotografišem iz svih uglova. Čak sam i seo u njega. To je bio prvi put da vidim GT-R. Jedno neverovatno iskustvo koje sam želeo da podelim sa svima vama na Autogespotu.

Nissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na Mauricijus

Nissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na MauricijusNissan GT-R je stigao čak i na Mauricijus

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu