Nova godina, novi Gumball 3000!

Nova godina, novi Gumball 3000!

Sa novom godinom dolazi i teško planiranje za još jedan Gumball 3000. Kažemo teško zato što logistika koja ide uz naše učešće je u najmanju ruku zastrašujuća. Ali zato ove godine mi ćemo se pojaviti sa novim automobilima.

Een nieuw jaar, een nieuwe Gumball 3000!

Sa zadovoljstvom objavljujemo da će Tumbler pojaviti i ove godine. Nadamo se da će novi i poboljšani Tumbler ponovo privući veliku pažnju posetilaca na svakom zaustavljanju.

Een nieuw jaar, een nieuwe Gumball 3000!

Takođe planiramo da ove godine dovedemo jedan klasični automobil. Jedan za kojeg verujemo da nikad nije bio na reliku. U čast gospodina Caroll Shelbya lično, Shelby Daytona.

Een nieuw jaar, een nieuwe Gumball 3000!

Takođe ćemo dovesti još jedan automobil koji nikad nije pojavio na startu Gumballa 3000. Naša verzija najboljeg automobila iz Vokinga, McLaren P1.

Een nieuw jaar, een nieuwe Gumball 3000!

Poslednji ali ne i najmanje bitan, tu je i Land Rover Range Rover Vogue.

Sada kada su izabrani automobili potrebno je izabrati folije, a tu vi momci nastupate ove godine. Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje šta bismo trebali da uradimo. Pošaljite nam vaše ideje na teamgalag@gmail.com. Biće teško izabrati temu koja će najbolje odgovarati tako raznolikim tipovima automobila, ali mi znamo da nam vi možete pomoći.

Na kraju želimo da kažemo koliko cenimo vašu podršku svih prethodnih godina. Mi dajemo sve od sebe i trudimo se da vas učinimo srećnim. Dakle, hvala vam što ste bili tu za nas.

Vaš Team Galag

 

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu


Povezane vesti