Novi Mercedes-AMG G 63 u detailing centru M POLISH

Novi Mercedes-AMG G 63 u detailing centru M POLISH

AMG verzija nove G-Klase je premijerno predstavljena na prošlogodišnjem sajmu u Ženevi. Šest meseci kasnije, u septembru, počeli su da pristižu prvi primerci u Srbiju. Danas ih ima više od 10, a neki od njih su fotografisani na ulici i objavljeni na ovom sajtu. Jedan primerak iz Bosne i Hercegovine je nedavno posetio detailing centar M POLISH, a ja sam imao priliku da ga detaljno pogledam.Svakom automobilu je potrebno održavanje enterijera i eksterijera pa i ovoj G-Klasi staroj svega nekoliko meseci. Centar za poliranje M POLISH nudi širok spektar usluga zaštite i poliranja automobila koje se vrši uz pomoć Gyeon proizvoda. Tim iskusnih detailing tehničara ovom automobilu je brzo vratio salonski izgled. Posle poliranja na automobil je stavljena keramička zaštita koja štiti lak i boju od spoljnih uticaja narednih 5 godina.


 


Nova G-Klasa je pretrpela brojne promene u odnosu na prethodnu generaciju. Spolja je i dalje zadržala svoj kockasti izgled i okrugle farove, ali sve nekako izgleda oblije i nežnije. Najveću promenu je ipak pretrpeo enterijer. Sada podseća na S klasu zbog brojnih aluminijumskih detalja na centralnoj konzoli i vratima, ali i velikog ekrana iza upravljača, kao i ambijentalnom LED osvetljenju. Ispod haube se nalazi 4.0 litarski biturbo V8 motor od 585 KS koji ovu grdosiju do stotke ubrzava za 4.5 sekundi.


 


article for goranarticle for goranarticle for goranarticle for goranarticle for goranarticle for goranarticle for goranarticle for goranarticle for goranarticle for goranarticle for goranarticle for goranarticle for goran


Komentari na ovaj članak


Glasaj odmah za spot dana