Ovaj F12 je video bolje dane.

  • Roshu
  • 2024-02-06 21:15
  • 8
  • 0

Ovaj F12 je video bolje dane.

Obično je susret sa Ferrarijem uvek pozitivno iskustvo. Međutim, kada je Ferrari u ovakvom stanju, pozitivni aspekt nestaje. Ovaj F12 berlinetta je bio u teškoj nesreći i u lošem je stanju.

Spoter Arikspots je nekoliko puta uspeo da uoči ovaj konkretni primerak. U ovoj seriji fotografija vidimo više slika u garaži gde očigledno još nema oštećenja. Kada se auto ponovo pojavi, ovog puta na putu, vidimo ga u jadnom stanju. Prednji deo, gde se, nažalost, nalazi V12 motor F12, potpuno je udubljen i zahtevaće značajne popravke ako želimo da ovaj primerak ponovo vidimo na putu.

Uzrok štete nije u potpunosti poznat, ali možemo da pretpostavimo. Na jednoj od fotografija u ovoj seriji vidimo i Toyotu Yaris sa značajnim oštećenjima pozadi. Ovo sugeriše da se Ferrari sudario sa zadnjim delom Yarisa, koji bi u ovom slučaju iznenađujuće izašao relativno nepovređen. Međutim, ovo su samo nagađanja jer posmatrač u ovom postu nije ništa spomenuo. Takođe je moguće da su oba vozila oštećena iz različitih razloga. U svakom slučaju, to je bolan prizor i nadamo se da ćemo ovaj Ferrari ponovo videti na putu u budućnosti.

Komentari na ovaj članak


Glasaj odmah za spot dana