Ovo je prvi 992 MkII bez kamuflaže

  • Roshu
  • 2024-07-06 23:25
  • 2
  • 0

Ovo je prvi 992 MkII bez kamuflaže

Pogledajte i divite se! Posle izuzetno kratkog vremena od predstavljanja novog 911 facelift-a, već možemo videti prvu verziju bez maske. I direktno je u jednoj od novih PTS boja.

Ponekad, Porsche predstavi novi automobil, a zatim, kao bonus, uvode se nove PTS boje. Za ljubitelje Poršea ovo je velika stvar. Za one koji nisu toliko upoznati sa Porscheom, PTS je ekskluzivni program za prilagođavanje vašeg Porschea prema vašim potrebama. Uključuje desetine boja iz svake nijanse koju možete izabrati. Neke od boja su izuzetno legendarne i datiraju iz starijih vremena, dok se povremeno dodaju nove boje, kao u ovom slučaju. Ponekad su to potpuno nove boje, a povremeno su već bile deo Porše programa, ali ne zvanično kao PTS boje, već kao posebne boje za odabrane modele. PTS Frozen Berry Metallic je jedna takva boja. Već je bio dostupan na nekim Taycan-ima. Međutim, ako ste želeli ovu boju na 911, to nije bilo moguće. Do sada. Zato što od sada možete izabrati ovu i osam drugih boja za bilo koji Porsche. Jednako poseban je i PTS Verde Zeltveg Metallic. Neki se možda sećaju da ova boja potiče od Ferarija. U stvari, to je bila toliko popularna boja u Ferariju da je i Porše odlučio da je predstavi. Dakle, ako posedujete Ferrari u Verde Zeltweg Metallic boji, sada možete naručiti i Porsche 992 GT3 Touring u ovoj boji.
Novo kod novog Porsche 992 MkII je da Racing yellow više nije dostupan među specijalnim bojama. Umesto toga, tu je sveža, nešto svetlija i zelenkasta nijansa žute koja se zove Cartagena yellow Metallic. Kao što možete lako videti na slikama ovde, to je mnogo modernija boja od klasične Racing yellow.

Ovo je prvi 992 MkII bez kamuflažeKliknite na sliku za još od ovog spota!

Komentari na ovaj članak


Glasaj odmah za spot dana