Posle mnogo godina, Huayra Dinastia se konačno ponovo pojavljuje!

  • Roshu
  • 2024-02-06 16:00
  • 0
  • 0

Posle mnogo godina, Huayra Dinastia se konačno ponovo pojavljuje!

Za mnoge, ova Huayra Dinastia se smatra najlepšom Huayrom ikada napravljenom, i to svakako ima svoje opravdanje jer je ovaj automobil zaista jedinstven.

S jedne strane, to je bila jedna od prvih ljubičastih Huayra koje su se pojavile na tržištu. Ni njih nije bilo mnogo. Posebno lepa kod ovog primerka je kombinacija ljubičaste i sveže tirkizne, koja se vezuje za mnoge detalje automobila. Apsolutni vrhunac je unutrašnjost vozila, koja se ovde ne vidi na slikama, jer je u potpunosti tirkizna. Povod za ovaj automobil bila je poseta Horasija Paganija Pekingu. Bio je toliko inspirisan Zmajem koji pleše da je odmah nacrtao automobil za njega. Izgrađena su tri komada, jedan u ljubičastoj, jedan u crvenoj i jedan u zlatnoj boji. Automobil je, naravno, bio isključivo namenjen kineskom tržištu.
U svakom slučaju, može se reći da su Dinastije među najređim Huayrama koje se mogu videti jer se veoma retko sele. Ljubičasta Dinastia je zapravo bila u Švajcarskoj nekoliko nedelja i tamo je primećena nekoliko puta. Nakon toga je još jednom primećena u Pekingu u Kini, a potom se o automobilu ćutalo. Sada, pet godina kasnije, iznenada se ponovo pojavljuje. Ovaj put, međutim, u Šangaju, trećem po veličini gradu u celoj Kini.

Posle mnogo godina, Huayra Dinastia se konačno ponovo pojavljuje!Kliknite na sliku za još od ovog spota!

Komentari na ovaj članak


Glasaj odmah za spot dana