Predivan paket Huayra Storm se pojavljuje u Torontu

  • Roshu
  • 2023-09-15 16:00
  • 2
  • 0

Predivan paket Huayra Storm se pojavljuje u Torontu

U azijskim zemljama, prevalencija Paganisa je nešto veća u poređenju sa drugim mestima širom sveta. Za razliku od drugih hiperautomobila kao što su Bugatti ili Koenigsegg, mnogi Pagani su pronašli put do Japana, Kine ili Singapura. Nedavno je ovaj Pagani primećen u prikolici u užurbanoj metropoli Hong Konga.

Ljudi širom sveta imaju različite ukuse. Dok neke privlači minimalistički i visokokvalitetni Bugatti, drugi preferiraju sirovu snagu i odlučuju se za Koenigsegg. Zatim postoje oni koji traže pažljivo detaljan i umetnički automobil i biraju Pagani. Dobro je poznato da u zemljama Dalekog istoka postoji mnoštvo Pagania, ali drugi hiperautomobili su retka pojava. 918 Spider, na primer, jedva da je tamo uspeo, a Bugatiji, na primer, nisu prodati u većem broju.

Ovaj Pagani se prvi put pojavljuje na sceni, a elegantno je konfigurisan sa jednostavnom belom završnom obradom naglašenom crvenom prugom koja se proteže duž celog automobila.Predivan paket Huayra Storm se pojavljuje u TorontuKliknite na sliku za još od ovog spota!

Komentari na ovaj članak


Glasaj odmah za spot dana