Primećen: drugi jedinstveni Mansory Cormeum

Primećen: drugi jedinstveni Mansory Cormeum

Mansory pokušava da pomeri granice sa svakim novim modelom kojeg naprave. Jedan od njihovih najimpresivnijih projekata je tri godine stari Mansory Cormeum. Napravljeno je samo petnaest primeraka, a prvi je primećen u Kini. Morali smo da čekamo neko vreme dok na Autogespot nije postavljen drugi primerak. Vlasnik putuje Evropom sa svojim Mansory automobilima!

Vlasnik ovog Mansory Cormeuma i Gronosa je veliki fan Kouroshovih kreacija. Njegov Mansory Stallone i Gronos su već slikani u Kijevu. Ostali Mansory automobili koje on ima su Mansory CLS Widebody i Mansory Vivere. Cormeum i Gronos se sada koriste za krstarenje Evropom. Prvo je automobil primećen u Ženevi, a potom u Monaku. U Monaku se ovaj SLS AMG od ugljeničnih vlakana oseća kao kod kuće. Ne postoji mnogo automobila koji privlače ovoliko veliku pažnju.

Cormeum je veoma redak. U Monaku ćete LaFerrari ili Lamborghini Aventador LP700-4 videti nekoliko puta u toku dana. Ovaj primerak ima sjajni karbon, za razliku od primerka primećenog u Kini. Zajedno sa žutim Gronosom, ovo je impresivan konvoj. Mansory je SLS AMG podario potpuno novi bodykit koji ne samo da je širi, već i duži. Gronos proizvodi 840 KS, a Cormeum 800 KS. Čudno, ali G-Klasa je čak skuplja od Cormeuma. Cormeum košta 540.000 evra, a Gronos košta 750.000 evra!

Tweede unieke Mansory Cormeum gespotTweede unieke Mansory Cormeum gespot

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu

Povezani spotoviPovezane vesti