Prva proizvedena Mansory Panamera je konačno primećena!

Prva proizvedena Mansory Panamera je konačno primećena!

Mansory je 2010. godine predstavio ekstremni body kit za Porsche Panameru. Veoma uspešan kit za očito suviše običnu Porscheovu sportsku limuzinu. Danas, Panamera sa Mansory body kitom može se primetiti u celom svetu, ali ovaj primerak koji je primećen u Bakuu je sigurno najesktremniji. Uz to ovo je prva proizvedena Panamera Mansory ikad!

Mansory Panamera C One, iz priloga, je korišćena za promociju ovog ludog automobila. Ispod haube se nalazi standardni V8 motor sa 500 KS, ali koji posle dorade sada ima 690 KS uz 800 Nm obrtnog momenta. Maksimalna brzina je 330 km/h. Ali to je samo početak Mansorya. Mansory je načisto poludeo što se tiče eksterijera i enterijera

Eksterijer je u izvanrednoj plavoj boji sa ponekim žutim detaljima što čini prelep kontrast. Dosta karbona je korišćeno u izradi pa je i body kit takođe napravljen od ovog skupog materijala. Unutrašnjost automobila je još više ekstremnija zato što se kombinuje plava i žuta koža uz još mnogo karbona. To je zaista sjajna kombinacija. Vlasniku će trebati dosta hrabrosti da se vozi u kolima kao što su ova. I na kraju, lepo je videti ovaj spot u državi u kojoj to ne očekujete, Azerbejdžanu.

The first produces Mansory Panamera is now spotted!The first produces Mansory Panamera is now spotted!

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu

Povezani spotovi