Sastaju se dve ikone Rolls-Roycea

  • Roshu
  • 2024-02-03 15:00
  • 3
  • 0

Sastaju se dve ikone Rolls-Roycea

Kada je u pitanju kupovina savršenog luksuznog automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu, jedno ime stoji na vrhu liste, a tako je već skoro vekovima - Rolls-Royce. Ovde vidimo dva legendarna automobila Rolls-Royce sa značajnim vremenskim razmakom.

Rolls-Royice je oduvek bio sinonim za luksuz, kvalitet i dizajn. Dokazi su jasni na ovim slikama. Dok se jezik dizajna drugih brendova automobila menja iz godine u godinu, Rolls-Royceov jezik ostaje skoro isti. Rolls-Royce automobili ne samo da su ostali ogromni, dugački i glomazni, već nude vrhunsku udobnost vožnje i najnoviju tehnologiju. Najizrazitiji element dizajna ostao je gotovo nepromenjen tokom neverovatnog perioda - rešetka hladnjaka. To je apsolutni vrhunac automobila, kako tada tako i danas.
Ova dva automobila dele značajne 73 godine. Dok je Rolls-Royce Phantom VIII potpuno nov, Rolls-Royce Silver Wraith je napravljen samo četiri godine nakon završetka Drugog svetskog rata 1949. godine.
Gotovo je jasno da je ova divna kombinacija primećena u Londonu, Rolls-Royce gradu, jer nigde drugde ova kombinacija ne bi bolje pristajala...

Sastaju se dve ikone Rolls-RoyceaKliknite na sliku za još od ovog spota!

Komentari na ovaj članak


Glasaj odmah za spot dana