Silver Speedtail se ponovo pojavljuje u Dubaiju

  • Roshu
  • 2023-11-14 16:00
  • 2
  • 0

Silver Speedtail se ponovo pojavljuje u Dubaiju

Verovatno nigde drugde na svetu Speedtail nije tako uobičajen kao ovde u Dubaiju. Ali nije ni čudo kada se 15% svih Speedtailova isporučuje u Dubaiju.

Dubai ima neobično visoku gustinu Speedtaila. Od samo 106 isporučenih Speedtaila, ogromnih 15 je prevezeno u Dubai. To je neverovatna izjava s obzirom na, na primer, Meklarenova matična zemlja, Velika Britanija, ima samo devet jedinica uprkos tome što ima mnogo veću površinu. Samo čitave SAD imaju više Speedtailova, pošto je tamo isporučeno 50 jedinica. Ali kada uzmete u obzir da bi se Dubai uklopio u celu SAD oko 2.378 puta, možemo zaključiti da ima najveću gustinu Speedtaila.

Već smo jednom već videli ovaj prelepi srebrni Speedtail. Još jedan srebrni Speedtail takođe je primećen u Dubaiju, ali sa srebrnim felnama. Treći, četvrti i peti srebrni Speedtail u Dubaiju još nisu viđeni, ali je samo pitanje vremena kada će se i oni pojaviti.
Ostalih 10 Speedtail-a nisu često viđeni i nisu postavljeni na Autogespot. Među njima su, na primer, crveni, zeleni, plavi, pa čak i ljubičasti model. Da vidimo koji će se pojaviti u budućnosti.

Silver Speedtail se ponovo pojavljuje u DubaijuKliknite na sliku za još od ovog spota!

Komentari na ovaj članak