Spot godine: pobednici u polufinalu!

Spot godine: pobednici u polufinalu!

Polufinale je gotovo i mi sada objavljujemo ko je osvojio odličnu Michelin letnju jaknu! Svih dvanaest pobednika će se sada takmičiti za prestižnu titulu Spot godine. Pobednik će osvojiti specijalnu nagradu koju ćemo kasnije objaviti. Sada je najvažnije da skupite što više glasova kako biste mogli da pobedite. Ovo su pobednici iz svih dvanaest meseci!

Bila je lepa borba u polufinalu. Da li će pobediti "fotošut" ili neki "pravi" spot? Da li će u polufinalu pobediti superautomobil, premijerni spot ili najinteresantniji spot? Oduševljeni smo brojem glasova, ukupno 3.300. Ipak, mislimo da će u finalu biti još više.

Želimo da čestitamo pobednicima u polufinalu i zatražimo od njih da nam pošalju svoje ime, adresu i konfekcijski broj na email crew@autogespot.com. U naslovu maila napišite ‘Winner semifinal spot of the year’ i mi ćemo se pobrinuti da jakna brzo stigne u vaše ruke!


Spot godine: pobednici u polufinalu!Spot godine: pobednici u polufinalu!Spot godine: pobednici u polufinalu!Spot godine: pobednici u polufinalu!Spot godine: pobednici u polufinalu!

Spot godine: pobednici u polufinalu!Spot godine: pobednici u polufinalu!Spot godine: pobednici u polufinalu!Spot godine: pobednici u polufinalu!Spot godine: pobednici u polufinalu!Spot godine: pobednici u polufinalu!Spot godine: pobednici u polufinalu!

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu

Povezani spotoviPovezane vesti