Team Galag: Da li je 750 KS dovoljno?

Team Galag: Da li je 750 KS dovoljno?

U svom novom javljanju Team Galag će nam reći nešto više o tehničkim karatkeristikama svog polu-gotovog automobila. TG1 će pokretati V6 motor sa dva turbo punjača. Zvuči interesantno? Novosti o Team Galagu možete pročitati u ovom članku.

Malo više informacija o nama i našem konceptu TG1.

Mi smo poslednje dve godine učesnici čuvenog relija, Gumball 3000 gde 120 automobilskih fanatika vozi svoje automobile zadatom rutom od 3000 milja. Ova godina će biti posebno važna za nas. Ove godine smo odlučili da dizajniramo i napravimo svoj automobil uz pomoć SyFy Channel’s Parker Brothers Concepts. Automobil koji pravimo zove se TG1 (Team Galag 1).

TG1 se radi po narudžbi. To uključuje viziju dizajna na kojoj smo radili duže vreme i zajedno sa ulaganjima od strane najcenjenijih savetnika iz automobilske industrije došli smo u poziciju gde se danas nalazimo.

Snaga za TG1 će doći iz 3.8 litaskog V6 motora sa 2 turbo punjača i 24 ventila. Tjuniran od strane eksperata ovaj motor postiže 750 KS uz maksimalnu brzinu od 200 mph. Performanse još nisu testirane (biće objavljene danom lansiranja modela), ali očekujemo da ubrzanje od 0-60 mph bude 2.68 sekundi, a od 0-100 mph za 5.65 sekundi.

TG1 će biti u pratnji našeg drugog vozila, Tumblera iz filma "Dark Knight".

Ne želimo da dajemo puno informacija sve do zvaničnog predstavaljanja oba automobila koje će se desiti u Kopenhagenu pre početka petnaestog po redu Gumballa, 18. maja.

Mi, takođe, želimo da doniramo određenu sumu novca u dobrotvorne svrhe humanitarnim organizacijama Saudijske Arabije. Suma novca će se ogledati u broju milja koje budemo prešli po automobilu na Gumballu 3000. Povrh svega, na ovu sumu dodajemo i sve kazne zbog preprze vožnje koje budemo dobili za vreme ovog dugog putovanja.

Najnovije izveštaje i informacije o aktivnostima Team Galaga možete naći na:
Sajtu: www.teamgalag.com
Facebooku: www.facebook.com/teamgalag
Twitteru: @TeamGalag
Autogespotu: www.autogespot.com/teamgalag

Team Galag: Is 750 pk genoeg?

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu


Povezane vesti