Team Galag: Da li je ovo istina?

Team Galag: Da li je ovo istina?

Narednih dana, pratićemo Team Galag u njihovom nastojanju da naprave TG1 i Tumbler. Mi svi znamo da Tumbler dolazi iz filmova o Betmenu. Ali zbog čega i kako oni žele da naprave ovaj automobil? Mi ćemo ih zato pratiti i saznati hoće li ili neće uspeti da naprave Tumbler? To je pitanje.

Team Galag: Why so serious?

Morate prvo razumeti zašto oni žele da naprave Tumbler. Realno, prvi razlog je zato što im se može, a drugi je zabave radi.

Team Galag: Why so serious?

Jedan član iz našeg tima je lud za filmom Dark Knights i njegova ideja je da napravi Tumbler za neko određeno vreme. Zato smo razmislili, zašto ne bismo otišli korak dalje i napravili ga na vreme za ovogodišnji Gumball.

Team Galag: Why so serious?

Tako smo razgovarali o ideji sa ljudima koji prave automobile i prosto se desilo da smo poželeli da napravimo jedan za nas. Kada postoje ideje kao ova, to može biti veoma čarobno. Ludo, ali čarobno.

Team Galag: Why so serious?

Očigledno, Tumbler je napravljen ranije. Svi smo videli filmove i slike. Čak smo i videli fotografije sa trkačke staze. Lukava ideja je ipak napraviti jedan koji bi imao dozvolu za vožnju 3000 milja po putu. Zastrašujuće!

Team Galag: Why so serious?

Pošto nismo mogli dobiti originalne skice, uz pomoć kopanja pronašli smo nešto sitno. Ali tu su bili momci iz Parker Brothers Concepts koji su uz mnogo truda morali da popune praznine. Oni su takođe morali da budu sigurni da će automobil dobiti dozvolu za vožnju po putu. To uopšte nije bio lak zadatak!

Team Galag: Why so serious?

U uvom izveštaju naćićete skice koje smo pronašli tokom naše pretrage. Za ostatak ćete morati da sačekate važno obelodanjivanje koje će se održati u Kopenhagenu.

Team Galag: Why so serious?

 

Kao i uvek, hvala Autogespotu što prati naš rad.

Možete nas pratiti na Twitteru: @TeamGalag ili FaceBooku: Facebook.com/TeamGalag ili posetite naš sajt [url=http://www.teamgalag.com]www.teamgalag.com[/url]

Vidimo se na našem sledećem javljanju!

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu


Povezane vesti