Velika igračka se pojavljuje u Torinu

  • Roshu
  • 2023-11-16 14:00
  • 6
  • 0

Velika igračka se pojavljuje u Torinu

Da li gledamo u preveliki Playmobil automobil, ili je ovo novi Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ErreErre Fuoriserie? Oba izgledaju neverovatno slično. Detalji o tome kako su napravljeni daju automobilu zanimljiv efekat, čineći ga gotovo da liči na konceptno vozilo.

Nedavno predstavljena, ova intrigantna kreacija sada se prvi put pojavljuje na ulicama Turina u Italiji. U stvari, pre transformacije, običan Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je pao u ruke ErreErre-a. Brzo su napravili automobil koji je trebalo da dočara Giuliju iz 60-ih. Ugaoni dizajn u koji je moderna Giulia integrisana zaista podseća na neke detalje stare Giulie, iako je prirodno mnogo manja od moderne Giulie. Međutim, potrebno je dosta mašte pozadi da bi se prepoznala stara Giulia. Za one koji istinski žele modernizovanu retro Giuliju, još uvek postoji Giulia GT Super iz Totem Automobila, gde vam nije potrebno toliko mašte da biste prepoznali staru Giuliu.

Da se ​​vratimo na ErreErre Fuoriserie, svako ko želi da kupi takvu kombinaciju dizajna treba da ima najmanje 420.000 dolara na svom računu. Zaista je upitno da li je vredno uložiti toliko novca za takav automobil. Međutim, ovaj automobil će verovatno naći svoje kupce.

Velika igračka se pojavljuje u TorinuKliknite na sliku za još od ovog spota!

Komentari na ovaj članak