WTCC vozač Dušan Borković vozi Nissan GT-R

WTCC vozač Dušan Borković vozi Nissan GT-R

Kada vozite najbrže automobile svakog dana na poslu, razumemo da želite da vozite nešto brzo i u svoje slobodno vreme. Nissan GT-R je savršen izbor kada govorimo o upotrebljivosti i brzini. WTCC vozač Dušan Borković privatno vozi ovo japansko čudovište i voli da ga pokaže.

Automobil je svima nama vrlo dobro poznat. Nissan GT-R ima crvenu boju i oblepljen je brojnim stikerima, reklamama sponzora. Njegovo prezime se nalazi zalepljeno na zadnjem bočnom prozoru. Ovo je najlepši Nissan GT-R koji se vozi po gradu, a kojih uistinu i nema puno, a to pokazuje koliko je GT-R pravi trkački automobil. Borković vozi 2011. verziju, što nam govori da automobil ima 530 KS. On može da postigne 100 km/h za svega 3.5 sekunde.

Na poslu, Dušan vozi Hondu Civic TC1. Tokom svoje karijere on je postigao nekoliko značajnih uspeha uključujući i treće mesto na Fia European Hill Climbing Championship u kategoriji 1 sa Mitsubishi Lancer Evo IX. Prošle godine, on je završio kao drugi na WTCC u Suzuki. Tačno je da on nije najbolji vozač na svetu, ali definitivno zna šta treba da radi sa automobilom!

WTCC vozač Dušan Borković vozi Nissan GT-R

Komentari na ovaj članak


    Ovo nije u redu

Povezani spotovi